8 Eylül 2014 Pazartesi

FONKSİYONELLİKTE İLGİNÇ TASARIMLAR

İspanyol mobilya ve ürün tasarımcısı Ornella Stocco'ya ait, modüler porselen dirsek ve birleşim elemanları tasarımı. Farklı görünüm ve detaylara ulaşmak için gerekli  bağlantı.


Smith Newnam tasarımı armatür ve lavabosu.

Iphone için seramikten tasarlanmış, amplifier olarak kullanılabilen Megaphone mini. Taşınabilir, kompakt ve 275$ fiyatla satılmakta. Kablosuz ve bluetooth desteği bulunuyor.

Joey Roath'dan seramik hoperlör. Porselen, Baltık huş ağacı ve mantar kullanılarak tasarlanmış bu hoperlörde plastik kullanılmadan yüksek çözünürlükte müzik dinlenebiliyor. 450$ fiyatla satılmakta.

Seramik sosluk, tuz ve biberlik. 3 fonksiyon bir arada. Doğal görünümlü minimal tasarım 42$ fiyatla satılmakta.

George Watson imzalı seramik ekmek kızartıcı. Detaylı kullanım bilgisi ve şemalara ulaşmak için gerekli bağlantı.

Sabrina Fossi imzalı bir fincan tasarımı. Fincanı sıcak içeceklerde kullanırken soğuk havalarda maksimum düzeyde ellerinizden ısınma imkanı sağlanmakta.

Andrey Dokuchaev imzalı Ipod için farklı bir seramik hoperlör tasarımı. Çömlekçi tornasında şekillendirilen bu ürünün detaylı çizim ve şekillendirilmesiyle ilgili bilgilere ulaşmak için gerekli bağlantı.

Dyson üretimi masa üstü seramik fan/ısıtıcı.2012 Reddot tasarım ödüllü ürünün faklı modelleri ve boyları bulunmakta.

Porselen espresso makinası. Arvid Häusser tarafından tasarlanmış ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için gerekli bağlantı.


İsrail'den Studio LAMA trasarımı seramik radyo.

Seramik sütlük ve şekerlik. Fin estetiği ile tasarlanmış bu ürün 36 $ dan satılmakta. Metropolitan en iyi 100 ev tasarımı listesinde yer alan bu ürün fonksiyonelliği ve sadeliği ile öne çıkıyor.

Byung-seok You tasarımı, radyatör üstü seramik gıda ısıtıcısı ve nemlendirici. Kışın yanan döküm kalöriferleri kullanarak ek enerji harcamadan yiyecek ve içeceklerinizi basitçe ve kolayca ısıtın.




Kendinden süzgeçli fincan. Özellikle bitki çaylarının kullamı için kolaylaık sağlayan pratik kullanımlı bir tasarım. Reddot ödüllü Vesa Jääskö timzalı tasarım bulaşık makinalarında yıkanabilmekte ve 19.99 $ fiyatla satılmakta.

Iphone ve android cihazlar için tasarlanmış şarj ünitesi ve saksı kombinasyonu. 19 $ dolara satılmakta.

Seramik bıçak seti. Edge of Belgravia markalı ürünler tek olarak da satın alınabilmekte.

Portatif seramik şömine. Camillo Vanacore tasarımı ürün Electrolux markasıyla satılmakta. Detaylı bilgi ve videolara erişmek için gerekli bağlantı.

Çok fonksiyonlu fincan. Farklı amaçlar için kullanılabilecek bir tasarım. Kaynak.

Aldo Bakker tarafından tasarlanmış ilginç bir sirkelik.

Sümüklüböcek biçiminde tasarlanmış Mistea demlik.

Linklerden kaynaklara ulaşılabilir.